Facebook Twitter Google Plus

Zomerkampen in Leusden en Vierhouten

18 juli 2018   |   Door E M (Redactielid)
Sinds zaterdag (14-07) en sinds maandag (16-07) draaien er twee zomerkampen vanuit de Protestantse Gemeente Bodegraven: Kamp Leusden en Tienerkamp Bodegraven. Zon, waterpret en plezier!

Samenvattend, er wordt volop genoten in Leusden en Vierhouten.
Beide kampen zijn te volgen via Facebook en Instagram.

Wij, de redactie van Hervormd Bodegraven, vinden het leuk om ook hier een paar foto's te plaatsen, verder verwijzen we u door naar de verslaglegging van de kampleiding en de deelnemers zelf.

Op het Facebook van Kamp Leusden zijn ook Kampjournaals te vinden. Erg leuk om zo mee te kijken en de sfeer te proeven. Van harte aanbevolen.

Op de facebook pagina van het Tienerkamp Bodegraven lazen we dat er voor de avondsluitingen sprekers zijn uitgenodigd. Dinsdagavond kwam Nathan Noorland (voorganger Brugkerk), met hem werd nagedacht over de tempelreininging ('We hebben Jezus leren kennen van een andere kant die we gewend zijn.')  Woensdagavond was Dhr. Jan Smit te gast (vanuit Hervormd Bodegraven), met hem werd nagedacht over 'de Herder en Zijn schaapjes'. We zijn benieuwd wie er donderdagavond te gast is. Houd hun Facebook in de gaten. 

Facebook: Klik hier voor Tienerkamp Bodegraven  en  klik hier voor Kamp Leusden


@ Kamp Leusden 2018


@ Tienerkamp Bodegraven