Facebook Twitter Google Plus

Kinderfeest 2018: Update fotoalbum donderdag

20 juli 2018   |   Door E M (Redactielid)
Woensdag 18 juli is het Kinderfeest gestart. Twee keer werd het programma gedraaid en kwamen in totaal rond de 500 kinderen naar het Raadhuisplein om te zingen, luisteren, kijken naar Sem en Sam...

... knutselen, Knabbel en Babbel, sporten, spelletjes en ook waren er opnieuw genoeg belegde broodjes voor alle kinderen en medewerkers.

Zowel in de ochtend als in de middag draaide het programma op volle toeren. Mede dankzij de inzet van al die Tokkies, Hulp-tokkies, Broodjessmeerders, Logistiek. Er komt echt heel veel bij kijken om de kinderen een fijne ochtend/middag te bezorgen. Mooi om te zien hoe een ieder zich inzet. Dat geldt natuurlijk helemaal de stuurgroep die al maanden van te voren met de voorbereidingen zijn begonnen. En wat dacht u van de opbouwers, nachtwakers, wassers? En de bidders thuis? Bid u ook al mee? Meer info? Klik hier!

Woensdag ging het programma over het verhaal van de verloren zoon. Zowel in de liedjes, het bijbelverhaal, als in het toneel van Sem en Sam kwam dit terug. Ook het knutselwerkje had een link naar het Bijbelverhaal. De tijd vloog voorbij.

Gelukkig zijn er nog twee dagen te gaan, zodat de kinderen opnieuw kunnen genieten van alles wat ze horen, zien en ervaren. Een prachtig stuk gemeentewerk, waarbij ook leden van andere gemeentes betrokken worden, mooi!


@ het terras van het Kinderfeest, bent u al geweest? Welkom! (Klik hier!)