Facebook Twitter Google Plus

Ontmoeting Alleengaanden: Dagje uit! (Verslag)

7 september 2018   |   Door E M (Redactielid)
Donderdag 6 september was het jaarlijkse dagje uit van de Ontmoeting Alleengaanden. Het was een prachtige dag. Een dag om met veel plezier op terug te kijken. Lees snel verder voor het (foto)verslag.

We verzamelden om 9.00 uur op de kruising Emmakade/Wilhelminastraat. We gingen eerst naar de boerderij van de fam. Segers in Kockengen en kregen uitleg over het ‘Boerderijmuseum’ in de oude koeienstal met tentoongestelde oude tractoren, rijtuigen en boerenhandgereedschap en genoten daar van koffie met appeltaart.

Daarna reden we door naar Bakker de Leeuw in Zegveld, de oudste nog productieve bakkerij van Nederland, waar we opnieuw ontvangen werden met koffie en gebak. Tussen de middag aten we, na een rondleiding door de bakkerij, een pannenkoek. ’s Middags maakten we een ‘Rondrit met een Huifkar’ in Renswoude en na afloop genoten we van een kom koffie/thee en/of een ijsje op de ijs- en zuivelboerderij ‘De Kleine Hope’ in Renswoude.

Rond 18.00 uur kwamen we weer in Bodegraven voor een diner op een locatie waar we nog niet eerder geweest waren: Dock 33 aan de Rijnkade. Daarna ging een ieder weer naar zijn/haar huis. 

Vriendelijke groeten van Domingo, Gerrit, Irma, Dirk en Corrie.