Facebook Twitter Google Plus

SIZA vrouwenochtenden, van harte welkom!

10 september 2018   |   Door EvV (Redactielid)
Vanaf dit seizoen hopen wij op één vrijdag in de maand nieuwe vrouwenochtenden te organiseren in 't Anker.

Wij hebben een naam gezocht bij onze ideeën en uitgangspunten: SIZA
Dit Hebreeuwse woord betekent ‘Jahweh heeft verenigd’. Omdat wij geloven dat wij als vrouwen van verschillende leeftijden en uitgangspunten bij elkaar worden gebracht om Hem groot te maken.
Daarnaast vormen de letters van deze naam ook de eerste letters van Samen In Zijn Aanwezigheid. En dát is wat we graag willen: samenkomen in Gods aanwezigheid.

Op de ochtenden staan vanzelfsprekend de Bijbel, samen bidden en zingen centraal, maar belangrijk zijn ook: ontmoeting, gezelligheid en elkaar bemoedigen. Er zal ook variatie in de ochtenden zijn wat betreft diepgang en creativiteit.

De eerste ochtend is op vrijdag 12 oktober. Vanaf 9.30 uur staat de deur open, en om 10.00 uur beginnen we. We willen deze eerste ochtend de ontmoeting met elkaar centraal stellen en Gods zegen vragen over het nieuwe seizoen met zingen, in gesprek zijn met elkaar en zijn er lekkernijen.
Alle vrouwen van elke leeftijd van harte welkom! Neem gerust iemand mee. Kleine kinderen kunnen gewoon meekomen. Tijdens deze ochtend kunnen de kinderen bij het programma blijven, op sommige ochtenden zal er oppas aanwezig zijn.

Voor meer informatie over SIZA, klik hier.
En u kunt ons mailen: siza@hervormdbodegraven.nl
Charlotte is telefonisch bereikbaar: 06-40481754

Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert