Opvoedkring 4G: Verslag 18 oktober

22 oktober 2018   |   Door E M (Redactielid)
Donderdagavond 18 oktober was het thema ‘De Jeugd van tegenwoordig in de kerk van nu’. Waar verlang je naar als het gaat over de jeugd in onze gezinnen en in onze gemeente?

Met die vraag startte Laurens Snoek het inhoudelijke deel van de 4G avond over de hedendaagse jeugd in de kerk van nu. Na een rondje antwoorden gaf Laurens in twee blokken korte lezingen en tussen de blokken door werden in groepjes aan de hand van vragen ervaringen uitgewisseld.

Het dubbele van de puberteit, loslaten en grenzen vragen en ook het dubbele in de (godsdienstige) opvoeding streng maar liefdevol, gaf mooie inzichten en goede gespreksstof.

We kijken terug op een leerzame avond. Voor een verslag van de avond (op basis van eigen aantekeningen) kunt u klikken op deze link.

Meer info over de 4G-avonden? Klik hier!
De andere data voor dit seizoen zijn: 24 januari en 22 mei.
Reserveer ze vast in jo(u)w agenda!