Oproep van de oppasdienst

18 september 2018   |   Door EvV (Redactielid)
Voor de oppasdienst zijn we op zoek naar iemand die de voorbereidingen voor het programma van groep 2 op zich wil nemen.

In groep 2 (kinderen van ong 3-7 jr) wordt er lekker gespeeld, maar we gaan ook in de kring zitten om te zingen, te bidden en te luisteren naar een bijbelverhaal. Daarna wordt er een knutsel gemaakt of nog even gespeeld.

Op korte termijn zoeken we een enthousiaste creatieve heer of dame die voor deze groep bepaalt welk verhaal verteld gaat worden en welke knutsel daar bij hoort. Er is een methode beschikbaar, je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken. Het moet echter wel goed voorbereid worden. De uitvoering wordt dan gedaan door de mama’s die oppassen.

Je kunt ons mailen (oppasherv.kerk@gmail.com) om je hiervoor op te geven, we kijken uit naar je reactie!

Vanaf januari hebben we weer nieuwe oppassers nodig voor het nieuwe rooster. Lijkt je het leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Stuur ons een mail op het volgende mailadres:oppasherv.kerk@gmail.com

Vriendelijke groet, het Oppas comité!