Philadelphiadienst: "Verkoop alles!" (Verslag)

5 november 2018   |   Door E M (Redactielid)
Zondagmiddag, 4 november, was de jaarlijkse Philadelphiadienst in de Dorpskerk. Kandidaat A.J.R. Treur uit Vinkeveen ging voor en had het met ons over het thema 'Verkoop alles!'

Schriftlezing: Markus 10: 17-22.
Klik hier voor de liturgie van de dienst.
Klik hier voor een link naar de eredienst.

Het thema werd uitgewerkt aan de hand van de geschiedenis van de rijke jongeling. Kandidaat Treur liet ons de geschiedenis uit de Bijbel herbeleven. Hij liet zien wat de rijke man deed toen Jezus hem aansprak. Hij wilde gerust dingen weggeven, alleen wel dingen die hij niet meer nodig had. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het doel van zijn leven, en eigenlijk ook van ons leven, is heel veel houden van de Heere God én van de mensen om je heen. Omdat God ons ZIjn liefde heeft gegeven, door het geven van Het Liefste wat Hij had, Zijn Zoon, de Heere Jezus, kunnen wij liefde geven aan de mensen om ons heen.

Na afloop van de dienst was er koffie/thee in het koor van de kerk.

Fijn, dat u en jullie er waren,
bezoekers en leiding van de Philadelphiaclub Bodegraven.