Facebook Twitter Google Plus

Kom naar de Kerstconferentie!

24 december 2018   |   Door EvV (Redactielid)

Ben jij tussen de 17 en 25 jaar oud? Wil je een geweldige "tussen-kerst-oudjaar-ervaring" én heldere antwoorden op jouw vragen over een leven met God? 

Kom dan naar de HGJB Kerstconferentie (KC) en beleef vier onvergetelijke dagen met zo'n duizend leeftijdsgenoten. Zorg dat je er bij bent, alleen of met je vrienden uit Bodegraven: 28 t/m 31 december, bungalowpark Pagedal in Stadskanaal.

Opgeven en meer info: www.kerstconferentie.com.

Van harte welkom!

 

Wat is het?

De HGJB Kerstconferentie is een conferentie voor jongeren tussen de 17 en 26 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met 1000 andere jongeren een geweldige tijd willen beleven! 

Samenkomsten

Tijdens de conferentie is er elke dag een samenkomst. Hier ontmoeten we onze God en ontdekken we door inspirerende Bijbelstudies wat Hij tot ons te zeggen heeft. 

Verdieping

Elke dag zijn er meerdere workshops of college tours te volgen. Hierdoor bieden we jou de mogelijkheid om je persoonlijke geloof op een specifiek thema te verdiepen.

Fun en vrienden

Naast de inhoud, is er ook meer dan genoeg ruimte om te ontspannen. Je kunt heerlijk sporten, chillen met je vrienden in je eigen bungalow of juist nieuwe mensen leren kennen in ons Grand Café. 

De Kerstconferentie is echt een hoogtepunt voor mij. Geweldig om met zoveel jongeren God te ontmoeten. En ook ontzettend veel lol te hebben! Ik ben er sowieso weer bij! 

- Daniël (22 jaar)