Facebook Twitter Google Plus

Kerstwandeling 2018: Op stap met de herders

13 december 2018   |   Door E M (Redactielid)

Loop je ook mee met de Kerstwandeling op zaterdag 15 december? Het startpunt is tussen 17.30 en 20.30 uur op het Raadhuisplein en de route voert je langs verschillende scenes van het Kerstverhaal.

Voor deze wandeling werken ruim 200 leden van de Bodegraafse kerken, koren en andere betrokkenen uit Bodegraven samen. Op verschillende plaatsen tijdens deze wandeling worden delen (scenes) uit het Kerstverhaal uitgebeeld. Sommige scenes zijn traditioneel van opzet, het is alsof je een kijkje neemt in de tijd van Jezus’ geboorte. Andere scenes verbinden verleden met het heden, doordat ze zich afspelen in het hier en nu. 

'Op stap met de herders' is dit jaar het thema. Je loopt de wandeling als een herder en je ontmoet vele reisgenoten. BIj de start ontvang je een flyer zodat je het allemaal nog eens kunt nalezen wat je hebt gezien, daarnaast is er voor de kinderen een mooie knutselplaat beschikbaar. 

Deelname aan de wandeling is gratis. Een vrijwillige financiële bijdrage voor de onkosten is welkom. Op het eindpunt, in 't Centrum van de Ontmoetingskerk, is daartoe de mogelijkheid. Meer info? Klik op Onderweg naar Kerst