Facebook Twitter Google Plus

SIZA vrouwenochtend: Terug- en Vooruitblik

11 januari 2019   |   Door E M (Redactielid)
Vrijdagochtend 11 januari jl. was de 4e SIZA ochtend. De eerste van 2019. Wat was het fijn om weer zoveel vrouwen te mogen verwelkomen! 70 vrouwen hebben deze keer de ochtend bezocht, wat geweldig!

Deze ochtend stond in het teken van een workshop. We maakten van wol een veertje. Het was een heerlijk gefrutsel en gekakel in de zaal. Maar als eerste zongen we mooie liederen, waarvan ook een paar onbekenden voor veel vrouwen. Maar na een paar coupletten ging het steeds beter. Marjolein begeleidde ons heel mooi met de dwarsfluit. 

Daarna hield Ruth een korte overdenking over Tabitha/Dorcas uit Handelingen 9:36-42. Een discipelin van de Heer. Zij is de enige discipelin die in de Bijbel genoemd wordt. Zij was overvloedig in goede werken, goed doen was haar dagelijkse werk dus! We leren uit dit Bijbelgedeelte dat je niet hoeft te verlangen naar andere gaven; maar goed gebruik te maken van de gaven die God jou gegeven heeft. 

Ook keken we kort terug op de vorige keer dat we iemand mochten bemoedigen. Een paar vrouwen deelden hun positieve ervaring. 

De volgende keer op 8 februari hoopt Dientje Wiersma te spreken. Allen weer van harte welkom, neem gerust (weer) iemand mee! We starten 10.00 uur en de deuren gaan om 9.30 open van 't Anker.

Oppas hopen we voor te zorgen.

Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert.

We zijn ook te vinden op FB en u kunt ons mailen: siza@hervormdbodegraven.nl
Charlotte is telefonisch bereikbaar: 06-40481754