Facebook Twitter Google Plus

Mee met de bus naar de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam?

23 mei 2019   |   Door E M (Redactielid)
De EO-Jongerendag! Zaterdag 25 mei is het zover: duizenden jongeren uit allerlei kerken in heel Nederland komen bij elkaar voor het grootste feestje dat je je kunt voorstellen.

Ze genieten de hele dag van toffe muziek, luisteren naar mensen die in Jezus geloven, en zingen samen. Waar? In Rotterdam! Wil je erbij zijn? Dan kun jij mee met de bus die de Protestantse Gemeente Bodegraven regelt. Handig, want Ahoy is lastig te bereiken met het OV. 

Zo zit het
De EO-Jongerendag is voor jongeren vanaf 12 jaar. Het evenement duurt van 14.00 tot 21.00 uur. De bus vertrekt rond 12.30 uur vanuit Bodegraven. Als je je aanmeldt, krijg je meer info.

Info voor je ouders: er gaat een klein aantal volwassenen mee om te zorgen dat iedereen die met de bus vertrekt, ook weer mee terug komt. De jongeren volgen vanaf hun eigen zit- of staanplaats, dus zonder begeleiding, hun programma in Ahoy. 

Wat kost de bus?
Voor € 5,00 brengen we je vanuit Bodegraven naar Rotterdam Ahoy en weer terug. Geen geld natuurlijk! 

Dit moet je doen

 1. Wil je mee met de bus, overleg dan eerst met je ouders en laat ze deze tekst lezen.
 2. Mag je mee, regel dan zo snel mogelijk zelf een toegangsbewijs. Dit kan vanaf donderdag 24 januari, het kost 12,50 euro. Wees er op tijd bij! Je kunt je ticket boeken en betalen op deze site: https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/
 3. Heb je een ticket, stuur dan een mail met jouw gegevens naar eojdbodegraven@outlook.comDit moet erin staan:
  1. jouw voor- en achternaam
  2. je leeftijd op 25 mei
  3. mobiel nummer van jezelf op die dag
  4. telefoonnummer van je ouders (als je jonger dan 18 jaar bent).
 4. Maak 5 euro over naar bankrekeningnummer NL15RABO0373716923 tav PGB Emmaus Jongeren onder vermelding van Bus EOJD Bodegraven en je voor- en achternaam. Doe dit uiterlijk vrijdag 17 mei. Als er meer kinderen uit 1 gezin meegaan, betaalt ieder 5 euro. Je mag het geld wel in één keer overmaken, als je maar alle voornamen en de achternaam vermeldt. 
 5. Wacht op een bevestiging per e-mail. Hoor je niets, mail dan nog een keer of neem contact op met Lieske (06-3838 8352) of Esther (06-1543 2349). 

Dus!
Het belooft een supercool programma te worden dit jaar. Leuk als je meegaat om met de Bodegraafse jongeren een topdag te hebben op het grootste christelijke muziekevenement van Europa!

Bestel dus snel een kaart, maak de buskosten over en geef je op via eojdbodegraven@outlook.com!

Namens de Protestantse Gemeente Bodegraven,
Lieske Teeuw en Esther van Well.