Facebook Twitter Google Plus

Jaarfeest 'De Wegwijzer' (Fotoverslag + Vlog)

13 april 2019   |   Door E M (Redactielid)
Op vrijdagavond 12 april jl. werd het clubseizoen weer afgesloten met het Jaarfeest. Rond 18.00 uur waren alle kinderen al welkom, want de avond werd gestart met patat en een kroket of frikandel.

Vanaf 19.00 uur waren ouders, grootouders, broertjes en zusjes en belangstellenden van harte welkom. De avond werd geopend door ds. Baas. Daarna was het tijd voor de opvoeringen rond het thema: 'Met hart en ziel'.  De afgelopen weken was er op de clubavonden hard geoefend. Dat was te merken, het was genieten voor jong en oud. 

Zoals ieder jaar was er ook dit jaar weer een verloting. De opbrengst van de verloting ging dit jaar naar één van de afdelingen van het Leger des Heils, namelijk naar 'Jeugdhuis Vliet & Burg'. Binnen deze afdeling zijn twee groepen gevestigd: 'Saffier' en 'Zij aan Zij Tienermoeders'. De opbrengst ging specifiek naar de groep 'Saffier'. Op deze groep wonen ongeveer 9 of 10 kinderen die tijdelijk niet bij hun ouders kunnen wonen. De kinderen zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. De kinderen wonen op deze groep, gaan naar school in de buurt en krijgen begeleiding van groepswerkers. Waar echter geen geld voor is, zijn bijvoorbeeld leuke uitjes tijdens een vakantie. Juist deze kinderen verdienen het om ook eens naar een pretpark of dierentuin te gaan. Geweldig dat de loterij €602,50 op bracht, dank aan iedereen die loten kocht en aan de sponsoren van de mooie prijzen!

De avond werd afgesloten door jeugdouderling Harm-Jan Bakker. 

De woensdagavondclub sloot het seizoen af met een zelfgemaakte vlog, kijk en geniet mee: