Facebook Twitter Google Plus

Gemeentedag 2019

6 juli 2019   |   Door EvV (Redactielid)

Dit jaar zal de Gemeentedag plaatsvinden op zaterdag 21 september. We zijn erg blij dat Peter en Liesbeth van Oosterom aan de Zuidzijde 117 wederom hun terrein beschikbaar stellen voor deze bijzondere dag!

De Gemeentedag biedt de gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, contacten te leggen of te vernieuwen. Dus noteer deze datum echt alvast in uw agenda!

Aan het einde van de zomervakantie ontvangt u van ons een flyer met het complete programma waarna u zich kunt opgeven als deelnemer en/of eventueel als vrijwilliger bij de diverse activiteiten.

Het programma zal er in hoofdlijnen als volgt uitzien:

13.00 Inloop
13.30-15.00 Zeskamp kids (basisschool)
15.30-17.00 Zeskamp (13-99 jaar)
17.00-17.30 Kinderbingo
17.30 Eten
18.50 Prijsuitreiking
19.00-19.30 Singin
20.00-22.00 Volleybaltoernooi voor de jongeren en iets ouder ;-)!!
22.00 Prijsuitreiking en afsluiting

Voor de volwassenen zullen er diverse workshops gehouden worden. Deze blijven nog even een verrassing!

Er zal wederom een fietstocht georganiseerd worden en een rondleiding over de boerderij (Zorgboerderij Javarust). De kinderen kunnen ponyrijden, spelletjes doen, dieren knuffelen en op het springkussen. Uiteraard is er ook een terras waar u wat kunt eten en drinken. Genoeg te doen of te bekijken!

We hopen hiermee voor iedereen een weer een leuk programma samengesteld te hebben en hopen ook dat alle leeftijdscategorieën breed vertegenwoordigd zullen zijn. Voor diegene die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben zullen we t.z.t. een haal- en brengservice opzetten.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via gemeentedag@hervormdbodegraven.nl.

Een hartelijke groet,
Commissie Gemeentedag
Arie van Rhijn, Matthijs Boot, Ruth Roos, Sandra Versteegh en Toos Bakker