Facebook Twitter Google Plus

Kinderfeest 2019: Schatrijk op het Raadhuisplein!

26 juli 2019   |   Door E M (Redactielid)

Update: In verband met de hitte en in overleg met de medewerkers van het Rode Kruis werd het programma op donderdagmiddag afgelast. Vandaag, vrijdag 26 juli, waren alle Tokkies weer paraat en hebben zij de kinderen, zowel 's morgens als 's middags, een prachtig slotfestijn bezorgd!

Klik hier voor verslag van vrijdagochtend 26 juli (ReBo-nieuws)

=========================

Eerdere berichtgeving:
Op 24 juli, is het Kinderfeest Bodegraven van start gegaan. Wat een feest om al die kinderen te zien genieten! Een groot compliment voor alle vrijwilligers, echt g-e-w-e-l-d-i-g!

Er wordt heel goed rekening gehouden met de warmte. Via Facebook/Mail werden ouders van te voren al op de hoogte gesteld: Aangepaste tijden, extra pauze/drinkmomenten, 'rustigere' activiteiten en natuurlijk veel plezier met waterspelletjes, want daar is het nu echt weer voor!

Ook vanmiddag, 24-07, ging het Kinderfeest door. Per dagdeel kijkt de organisatie naar de combi warmte en kinderen en of doorgaan verantwoord is. Ook het Rode Kruis helpt hierbij. Kortom, opnieuw wordt er aan iedereen en alles gedacht. Echt, de ontvangst, de sfeer, de groepjes, de Tokkies, de verhalen, de aandacht, de broodjes, de toiletten, de was en niet te vergeten Sem en Sam. Het is één groot feest, óók als je als gemeentelid even langsloopt, doen hoor! De koffie/thee en ook water staan voor (jo)u klaar. Klik hier voor een uitnodiging en vraag!

Dit jaar is het thema van Kinderfeest: 'Schatrijk'. Ze gaan op zoek naar schatten om ons heen en ontdekken wat echte schatten zijn. Zoeken wij onze schat in geld en spullen? Of zijn er ook andere waardevolle dingen in ons leven? 

Het thema wordt in drieën opgebouwd:
1. De schat is alles om ons heen (Dag 1: Jij bent mooi gemaakt )
2. Wij zijn zelf ook een schat (Dag 2: Jij bent bent belangrijk)
3. Omdat wij een schat zijn, willen we dit ook graag naar anderen uitstralen (Dag 3: Jij kunt anderen helpen) 

Hieronder enkele foto's van onze eigen redactie. Voor verdere foto's verwijzen we graag door naar hun eigen website: www.kinderfeestbodegraven.nl en naar hun eigen Facebookpagina: Klik hier!@ Kinderfeest 2019 woensdagochtend