Ankerlezingen: 9 september

10 augustus 2019   |   Door E M (Redactielid)
Maandag 9 september, van 20.00-21.30 uur, spreekt ds. P.L. de Jong (Rotterdam) over 'Geestelijke groei in het Nieuwe Testament' in de Westerkerk te Gouda. Hartelijk welkom!

In deze lezing gaan we na hoe groei in het kennen van God en het volgen van Jezus ter sprake komen in de vier Evangeliën en het boek Handelingen.

Zoals je kunt groeien in kennen van mensen en vertrouwen van hen – kun je ook God steeds beter leren kennen en vertrouwen. Dat zie je in de gang van de discipelen van Jezus, vanaf hun roeping tot hun zending, maar ook in de gang die Jezus zelf maakt. Van woestijn tot Gethsemane en Golgotha.

Welke wissels passeren zij? En hoe gaat de Geest zijn gang in het boek Handelingen in het stichten en opbouwen van Christus’ kerk?

U/Jij bent van harte welkom!

Nogmaals alle info op een rijtje:
Datum: maandag 9 september
Tijd: 20.00-21.30 uur, inloop v.a. 19.30 uur – koffie en thee staan voor u klaar
Locatie: Westerkerk, 1e E.J. Potgieterstraat 37 te Gouda
Kosten: € 5