Facebook Twitter Google Plus

Chadash 2019 (Weer thuis!)

9 augustus 2019   |   Door E M (Redactielid)

"De Bodegraven 3 / Stolwijkgroep is vanmiddag, vrijdag 9 augustus rond 17.00 uur, weer veilig aangekomen in Bodegraven na een week vol in- en ontspanning. 

We kijken terug op een gezegende week. Wat betreft het fietsen maar zeker ook wat betreft de Bijbelstudies. Het was mooi om zowel fysiek als geestelijk met elkaar op te trekken. Dankbaar zijn we!"

Kijk voor de foto's van deze groep in het album: Bodegraven 3 / Stolwijk, of klik op het kleine album onderaan op deze pagina.

Hiermee sluiten de blogs van Chadash voor dit jaar. Leuk dat u mee las!
Webredactie Hervormd Bodegraven

=================

Eerdere berichtgeving Bodegraven 3 / Stolwijkgroep: 

"De laatste dag in Vaujany, morgen vangt de terugreis alweer aan. Vandaag, donderdag 8 augustus, werd er opnieuw gefietst. De Col de la Berarde (1757m), ook wel gewoon La Berarde genoemd, werd bedwongen. Een mooie route. Je fietst steeds langs de rivier Le Vénéon en kan onderweg regelmatig van het schitterende landschap genieten. Op sommige momenten heb je uitzicht op de gletsjers hoog in de bergen. Een heel stuk van de route is uitgehakt in de rots, langs een ravijn en tussen hoge bergwanden door. Een prachtige tocht om de fietsweek van Chadash mee af te sluiten."

=================

"Woensdag 7 augustus was een vrije dag en is door een deel van de groep het dorpje Bourg bezocht. Daarnaast hebben een aantal fietsers de Col du Sabot (2100m) nog beklommen. Dinsdagavond werd er met elkaar nagedacht over gebedsgenezing en vervuld worden door de Heilige Geest."

=================

"Dinsdag 6 augustus, is de groep al vroeg op pad gegaan, want de 'lphe d'Huez (1860m) stond op het programma. We kunnen vertellen, alle fietsers zijn boven gekomen en hebben dus de Col gehaald!

Na een korte pauze zijn ze verder gefietst en ook de Col de Sarenne (1999m) is gehaald. Een prachtige prestatie, twee cols op één dag!" 

=================

"Deze week, week 32, is de derde groep uit Bodegraven, samen met een groep uit Stolwijk, in het huis van Chadash in Vaujany. Ook door deze groep is er al flink gefietst: Drie cols zijn inmiddels bedwongen! De Col d'Ornon (1371 m), de Col de la Croix de Fer (2067m) en de Col du Glandon (1924 m). Na het fietsen is er tijd om te relaxen en tijd voor ontmoeting. In de avond gaan de Bijbelstudies over de Heilige Geest, zie voor meer info hierover het verslag van de Bodegraven 2 groep."

=================

Eerdere berichtgeving Bodegraven 2 groep: 

"De week is voorbij gevlogen. Zojuist, 1 augustus 19.30 uur, zijn de eerste fietsen weer in de bussen getild, want morgenochtend vroeg hoopt de Bodegraven 2 groep weer naar huis te gaan. Dankbaar terugkijkend op de goede gesprekken, opbouwende bijbelstudies en stevige fiets- en wandeltochten in een prachtige omgeving. Bid u mee voor een veilige terugreis?!"  

=================

"Gisteren, 30 juli, zijn er opnieuw twee cols behaald. De Alpe d'Huez (1860m) en de Col de Sarenne (1999m). De Col de Sarenne is een bergpas in de Franse Alpen, ongeveer 9 km ten oosten van Alpe d'Huez. De groep is dus, na de beklimming van de Alpe d'Huez, doorgefietst naar de volgende col. Vandaag, woensdag 31 juli, was een keuzedag. Er werd zowel gefietst als gewandeld."  

Het Bijbelsthema van deze week is de Heilige Geest. Zondag dachten ze na over de Geest en Identiteit vanuit Romeinen 8:11-17, 2 Korinthe 1:20-22 en Jesaja 11:2. Maandag over de Gaven van de Geest: Profetie en Tongentaal vanuit 1 Korinthe 14 en Jesaja 48:16 en 17. Dinsdag over de Gaven en de Geest: Genezing en Doop met de Heilige Geest vanuit 1 Korinthe 12 en Handelingen 19:1-7 en vanavond, woensdag, hopen ze met elkaar na te denken over Bidden in de Geest en Levensheiliging vanuit 1 Johannes 3:1-6, Efeze 4:30, Handelingen 7:51 en Handelingen 5:3.

=================

Zondag 28 juli jl. hoorden we, in de ochtenddienst, dat de tweede groep uit Bodegraven veilig aangekomen is in Vaujany voor de fietsvakantie van Stichting Chadash

Vandaag, 29 juli, ontving de redactie, van de groep Bodegraven 2, een aantal foto's en info voor de website, erg leuk, bedankt! 

"De zon schijnt, het is niet al te warm, soms zelfs koud en er zijn al drie cols behaald: De Col d'Ornon (1371 m), de Col de la Croix de Fer (2067m) en de Col du Glandon (1924 m). We hebben een fijne groep. Naast het fietsen hebben we ook tijd voor ontmoeting en ontspanning. In de avond gaan de Bijbelstudies over de Heilige Geest." 

=================

 

Klik hier links boven op het mini-album en daarna op de kleine foto's.
Ze worden dan vergroot. Doorklikken kan mbv de pijltjestoetsen. 
Meer info? Kijk ook op hun Facebookpagina: Chadash