Facebook Twitter Google Plus

Het jaarlijkse dagje uit!

10 augustus 2019   |   Door E M (Redactielid)

Hierbij een bericht over het dagje uit op donderdag 5 september a.s. van de 'Ontmoeting Alleengaanden' dat we elk jaar organiseren. We gaan met een bus op stap én er is nog plek. Dus ga gezellig met ons mee! 

Meld u aan bij één van ons: Irma & Gerrit 06-1647550 of Corrie & Dirk 06-51037819. 

Weet u (nog) niet waar we naar toe gaan? DIt is ons programma:
We stappen in de bus bij Rijngaarde om 8.50 uur. Dan rijden we naar Haarlem!
We drinken koffie en genieten van een punt appeltaart in het buurthuis van het Leger des Heils aldaar. Daarna brengen we een bezoek aan het 'Corrie ten Boomhuis'. Tussen de middag gaan we weer terug naar het buurthuis van het Leger des Heils en eten daar een broodje. 's Middags brengen we een bezoek aan het Draaiorgelmuseum, ook in Haarlem.

Tot slot hopen we om 17.00 uur weer in Bodegraven te zijn voor een warme maaltijd. (Waar? Elk jaar een verrassing) Rond 19.00 uur/19.30 uur, na een kopje koffie of thee, kan iedereen weer naar huis of thuis gebracht worden. We kunnen u ophalen en thuis brengen. Voor de hele dag geldt natuurlijk: Dit alles bij leven en welzijn. De kosten van de dag: € 55,--.

U kunt ook alleen deelnemen aan de avondmaaltijd, als u niet in staat bent om de hele dag mee te gaan. Geef dit dan ook zo spoedig mogelijk door.

Harteiljke groet,
Corrie.

Ps. Iedereen mag mee, ook al bent u nog nooit in 't Anker wezen koffiedrinken op de derde zondag!


Het 'Corrie ten Boomhuis'