Open Monumentendag 2019 (Verslag)

14 september 2019   |   Door EvV (Redactielid)
Zaterdag 14 september was het in heel Nederland Open Monumentendag. De deuren van de Dorpskerk stonden van 10.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. Velen kwamen even langs!

Speciaal voor Open Monumentendag had Cok Graafland een aantal foto's en schilderijen beschikbaar gesteld. Deze waren de hele dag te bezichtigen in de kerk.

Ook kon je vanaf de kerktoren over Bodegraven uitkijken! De trappen helemaal omhoog naar de toren waren toegankelijk.

Het was ook toegestaan om een kijkje te nemen bij het orgel. Gedurende de hele dag werd het orgel bespeeld door verschillende organisten.

10-11 uur: Bep Veenstra
11-12 uur: Evert de Vries
12-13 uur: Dianne van Asselt
14-15 uur: Roel Lok