Facebook Twitter Google Plus

Afscheidsavond ds. en mw. Van Oordt

6 september 2019   |   Door E M (Redactielid)
Vrijdagavond 6 september was de grote zaal van 't Anker gevuld met gemeenteleden die waren gekomen naar de afscheidsavond van ds. en mw. Van Oordt. Een avond in ongedwongen sfeer.

De organisatie van de avond was in handen van Anne Grijzenhout en Jaco Bouwman. Na de koffie bij binnenkomst werd de avond door Dirk van Meijeren geopend met een stukje lezing en gebed. Daarna gaf Jaco het woord aan drie (groepen) sprekers.

Bram hield een kleine roast over het werk van ds. Van Oordt. Thea en Lia hadden, namens de mentoren van de catechese, de opzet gemaakt van een dag uit het leven van ds. Martin, waarbij tieners dit op ludieke wijze uitspeelden. Compliment voor hun expressie! En daarna volgde een deel van de Chadashwandel- en fietsgroep. Namens hen kregen Martin en Dilly een prachtige fotocollage.

Na de pauze was het tijd voor een quiz, waarbij we 'de dominee en zijn vrouw' nog beter leerden kennen. Aan het eind van de avond werd het cadeau van de gemeente overhandigd. Ze ontvingen twee grote fotolijsten en de opdracht was: 'Zoek het verschil!' 

Voor degenen die nog steeds zoeken. Rechts op de tweede foto is een nieuwe schuur te zien bij het fietshuis in Frankrijk. De bouwtekeningen van de schuur liggen klaar. De gemeente sponsort de volledige bouw.

Na een dankwoord van de dominee werd de avond door Jaco afgesloten en was er nog gelegenheid tot informele ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. 


De avond werd muzikaal begeleid door een deel van 'Refresh'.