Facebook Twitter Google Plus

Met 'One Missions' naar Brazilië

10 september 2019   |   Door E M (Redactielid)

Mijn naam is Suus Springintveld, ik ga sinds 2,5 jaar regelmatig naar de Dorpskerk en naar catechisatie met Bas de Vries mee. Nadat ik Johan Toet als spreker bij de slotavond van de catechisatie heb horen vertellen over zijn bekering en de missie in Brazilië, ben ik erg enthousiast geworden.

Daarom ga ik 21 oktober met Johan en Brenda Toet mee op missie naar Brazilië. We gaan met een groep mensen die heel erg enthousiast zijn en een heel groot hart hebben voor onze Heere. 

We gaan naar de plaats Sao Paulo. Hier zijn gebieden met een lage levensstandaard. Dit houdt in dat de mensen het niet breed hebben. Ze hebben nauwelijks inkomen en wonen vaak in een favela (sloppenwijk). Wij willen aan deze mensen voedselpakketten uitdelen. 

Ook gaan we naar een groot weeshuis toe. Hier zitten kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen en kinderen die geen ouders meer hebben. In het weeshuis hopen ze de kinderen een mooie kindertijd te geven en kans op een mooie toekomst. We willen het weeshuis graag financieel ondersteunen en de kinderen ook wat kleding en speelgoed geven. 

We gaan onder andere ook een verslavingskliniek bezoeken. In Brazilië zijn drugs en alcohol een groot probleem. Er zijn dus veel mensen met een verslaving die daar graag vanaf willen en geholpen willen worden. 

We willen de mensen ook graag vertellen over onze Heere. Wie je bent, waar je vandaan komt en wat je allemaal hebt meegemaakt, heeft soms grote invloed op je leven. Het is dan zo mooi en fijn om te weten dat er altijd iemand is die van je houdt. En als je geen vrienden of familie om je heen hebt dat God altijd bij je is. We zijn allemaal kinderen van God. We zijn dus ook allemaal broeders en zusters. Laten we elkaar steunen en helpen in ons mooie geloof en in de liefde voor onze Heere. 

Ik zou het fijn vinden wanneer onze gemeente voor deze missie wil bidden. Samen bidden is zo ontzettend krachtig. Ik wil u vragen ons financieel te steunen, zodat we de kansarmen toekomst kunnen bieden. U kunt ons steunen door naar de site www.oneinhimfoundation.nl te gaan. Daar kunt u een bedrag doneren met als toevoeging: 'Missie Brazilië Suus'. Er zijn nog meer acties voor andere doelen die deze organisatie heeft en dan weten we waar u voor doneert.

Tijdens de Rommelmarkt op 't Ankerplein was ik óók aanwezig met een verkooptafel. In totaal hebben we €370,60 opgehaald. Dit is echt geweldig! Ik ben onwijs dankbaar voor iedereen die mij dit weekend heeft geholpen om dit voor elkaar te krijgen We geloven in een trouwe God. Alle lof voor Hem!

Met vriendelijke groet,
Suus.