Gemeenteavond 30 okt: Kom, bouw mee...

8 oktober 2019   |   Door E M (Redactielid)
... aan de Hervormde gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug! Wat leeft er bij u, wat leeft er onder ons? Wat beweegt u (juist niet) als gemeentelid, hoe ervaart u onze gemeente in haar doen en laten?

Wat wordt er gemist of wat heeft het u gebracht? Allerlei vragen die tot één doel leiden: namelijk te weten komen hoe onze gemeente er op dit moment uitziet.

Een eerste stap om het beleid binnen onze gemeente te actualiseren. Daarom wordt u van harte uitgenodigd voor de gemeenteavond op 30 oktober 2019, aanvang om 19.45 uur in het Anker. Er zullen dit winterseizoen 3 momenten worden georganiseerd, waarin we als gemeente met elkaar (jonger en ouder) kunnen delen wat er leeft, mogen dromen wat we hopen en verwachten en tot slot de kerkenraden bouwstenen aanreiken over wat te doen .

Deze eerste avond staat in het teken van delen: Binnenkort ontvangt u een uitgebreide uitnodiging en toelichting voor deze avond, maar noteer het vast in uw agenda. We rekenen op uw komst.

Namens de gezamenlijke kerkenraden,
Roel Lok en Jan de Vrij.