Facebook Twitter Google Plus

Praiseavond Refresh: Oproep én verslag (03-11)

4 november 2019   |   Door E M (Redactielid)
Zondag 3 november was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de Praiseavond was deze keer ‘Jezus is Koning!’.

We begonnen om 20:15 uur en daarvoor was er gelegenheid om met elkaar koffie en thee te drinken. We zongen de volgende liederen: Jezus, Hij is Koning; Hij is Heer; King of Kings; Jezus Overwinnaar; Mijn Jezus, mijn Redder; Hij is Koning; Hosanna; Dit is Jezus; Heel Uw koninkrijk; Build Your Kingdom; Jezus leeft in eeuwigheid en Gods zegen voor jou.

Tussendoor sprak Bram Maarleveld over 'Jezus is Koning'. Hij las de geschiedenis van de tien melaatsen, waarvan er één terug kwam naar Jezus om te danken voor zijn genezing, en ging daar verder op in. Bram legde hierbij de nadruk op danken én gehoorzamen. 


==============

Daarnaast nóg een belangrijk bericht: 

Oproep Technicus en PR

We zijn met spoed op zoek naar nieuwe Refreshers die ons team komen versterken: iemand die de techniek op de Praiseavonden kan verzorgen en iemand die de PR/communicatie op zich wil nemen.

Lijkt het u/jou leuk om een bijdrage te leveren aan Refresh en is één van bovenstaande taken echt iets voor u/jou? Laat het ons dan vooral weten door te mailen naar: praiseavond.refresh@gmail.com. We kunnen je hulp hard gebruiken!

Meer informatie over de Praiseavonden Refresh is te vinden op www.facebook.nl/PraiseavondRefresh of op deze website: Klik hier!(info@hervormdbodegraven.nl)