GZB gezinsdagboek

11 november 2019   |   Door EvV (Redactielid)
Het GZB gezinsdagboek is weer verkrijgbaar. Bestellen kan tot 30 november bij de zendingscommissie zodat er centraal ingekocht kan worden. Met uw aankoop steunt u het werk van de GZB!

Vijf redenen om hét gezinsdagboek van 2020 te kopen:

1. Het dagboekje van de GZB is al voor heel veel mensen tot zegen geweest. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. Maar liefst € 8,- van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB.
  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Klik hier om enkele overdenken te bekijken/lezen.
  3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde Kerk.
  4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
  5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.

U kunt het dagboekje tot 30 november bestellen:

- bij Maarten Lok, De Werf 51, tel. 617135: contactpersoon van de zendingscommissie

- per e-mail: lok.vanrijn@gmail.com

- u kunt intekenen op de lijst bij de ingang van de Dorpskerk of Bethlehemkerk

- u kunt  ook de antwoordstrook in de GZB-doos doen bij de ingang van de Dorpskerk en Bethlehemkerk

Vervolgens zullen de boekjes in december bij u thuisbezorgd worden.

Wij verzoeken u om hiervoor € 12,50 over te maken op bankrekening NL44RABO03088.88.391 t.n.v. M. Lok en/of Lok-van Rijn, o.v.v. GZB-dagboekje 2020 of het contant te betalen aan degene die het boekje bij u bezorgt.

Namens de zendingscommissie, Maarten Lok

(info@hervormdbodegraven.nl)