Facebook Twitter Google Plus

Philadelphia Club Bodegraven: Fotoverslag (16-11)

18 november 2019   |   Door E M (Redactielid)
Zaterdag 16 november jl. kwamen we als club weer bij elkaar. Anne keek nog een keer met ons naar het verhaal van 'Het huis op de rots' en na de pauze gingen we knutselen.

Het Bijbelverhaal werd in beeld gebracht door dezelfde dia's als de dominee in de dienst gebruikte. Ook zongen we een heel aantal liederen nog een keer. We herkenden ze allemaal, fijn was dat. 

Maar Anne had ook Kapla meegenomen. Wat gingen we daar nu mee doen? Het antwoord raadden we al snel: Bouwen! Er werden twee huizen gebouwd. Bart bouwde een huis op het zand en Anne op een rots. En ja hoor, het Bijbelverhaal van de dia's en de kerkdienst klopte helemaal. Het huis op het zand kwam helemaal onder water te staan en stortte half in, terwijl het huis op de rots bleef staan en al snel weer helemaal droog werd!

Ook dachten we nog na over wat je doet als je bij Jezus, de Rots hoort. Sommige zinnen waren wel heel duidelijk en we moesten er stiekem ook nog wel om lachen. Want Anne had wel heel 'rare'' dingen bedacht. Dat doe je echt niet, dus die gingen direct naar het zand! 

Zaterdag 21 december staat de volgende clubochtend gepland. Om 10.00 uur starten we, in 't Centrum, met de Kerstviering. Fijn, als jij er ook weer bij bent, van harte welkom! En zeg je, het lijkt mij mooi om de clubochtend een keer mee te maken, ook van harte welkom! Geef het wel even door aan één van de leiding. 

Namens de leiding,
Anne en Elly.  ( Meer info of vragen? Klik hier! )(info@hervormdbodegraven.nl)