Verhuisd!

28 november 2019   |   Door EvV (Redactielid)
Bedankt, iedereen die zijn mening deelde met hulp van een paar stickers op de panelen in 't Anker. Deze week zijn de panelen verhuisd naar Nieuwerbrug.

Hoe werkt het ook alweer? De reactiewand is onderdeel van het proces om te komen tot een nieuw beleidsplan.
Wat kunt u ermee? In de groene vlakken staan drie vragen. We nodigen alle gemeenteleden uit Nieuwerbrug uit om de vragen te beantwoorden op de panelen met behulp van stickers. De stickers hangen aan de panelen.
Wat gebeurt ermee? Wat u op de panelen ‘zegt’ zal gebruikt worden om een plaatje van de gemeente te ontwikkelen en te ontdekken wat de gemeente belangrijk vind in het gemeentezijn. Voor nu en met het oog op de toekomst. In een paar bewegingen deelt u uw mening. Stickert u mee?

Verwerking gestart

De afgelopen week zijn een aantal gemeenteleden gestart met het verwerken van alle reacties die u gegeven heeft tijdens de gemeenteavond. Een hele klus waar we zorgvuldig aan werken. Ondertussen is de gemeente-enquête in voorbereiding en is er het gesprek met de jongeren en op korte termijn Nieuwerbrug.

Namens de gezamenlijke kerkenraden,

Roel Lok en Jan de Vrij

Lees ook:
Kom en deel! Terugblik gemeenteavond
Stickert u mee?

Gemeenteavonden seizoen 19/20

Er zullen dit winterseizoen drie momenten worden georganiseerd, waarin we als gemeente met elkaar (jonger en ouder) kunnen delen wat er leeft, mogen dromen wat we hopen en verwachten en tot slot de kerkenraden bouwstenen aanreiken over wat te doen. Deze gemeenteavonden zijn een eerste stap om het beleid binnen onze gemeente te actualiseren.

Avond 1: 30 oktober 2019 "Delen"
Avond 2: 18 maart 2020 "Dromen"
Avond 3: 17 juni 2020 "Doen"

Tijdpad

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

(info@hervormdbodegraven.nl)