Facebook Twitter Google Plus

SIZA vrouwenochtend: 13 december (Verslag)

14 december 2019   |   Door EvV (Redactielid)

Vrijdag 13 december jl. was er weer een fijne ontmoeting tijdens de SIZA ochtend in 't Anker. Er waren ruim 70 vrouwen aanwezig! Dianne en Marjolein hebben ons begeleid op de piano en dwarsfluit.

En wat hebben we mooie liederen gezongen. We zijn begonnen met gebed waarin we gedankt hebben voor het werk dat Gretha gedaan heeft voor de vrouwenochtenden in het eerste team. En dat ze anderen zo kon bemoedigen met het Woord! Nu mag ze in Zijn Glorie leven, maar wat zal ze hier gemist worden. We zongen staande het mooie lied: 'Glorie aan God'. "Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde voor God, lof aanbidding."

Toos hield een prachtige overdenking over Maria toen zij de boodschap kreeg moeder te worden van de Messias. Maria jubelde het niet luid uit maar bewaarde de woorden van God in haar hart. Zij kon ook niet verder kijken, wist niet hoe alles zou gaan lopen, maar vertrouwde op haar boodschapper! Vertrouwen in en verlangen naar een betere toekomst is de basis van haar leven. Dat maakt ons stil, hoe overwegen en bewaren wij de woorden van God…. Het hele evangelie… de beloftes en hoop, het verlangen naar de betere toekomst.. Is dat ook de basis van ons leven???

We luisterden naar het mooie lied: 'Meisje uit Nazareth'.

Tijdens het tweede deel hebben we een bladwijzer gekleurd met een mooie tekst achterop die we willen bewaren in ons hart. Het werd nog gelamineerd en er kon een draadje met kraaltjes aan. Het was erg gezellig met elkaar.

De volgende ochtend is 10 januari en Jannie van Rijn zal ons dan meer vertellen over Deborah.
Hartelijk welkom allemaal!

Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert

We zijn ook te vinden op FB en u kunt ons mailen: siza@hervormdbodegraven.nl
Charlotte is telefonisch bereikbaar: 06-40481754

 
 (info@hervormdbodegraven.nl)