Facebook Twitter Google Plus

HGJB voor jou!

7 december 2019   |   Door EvV (Redactielid)

Wil je leuke activiteiten combineren met tijd voor het geloof? Meld je dan aan voor één van de activiteiten van de HGJB. Ga naar de Kerstconferentie, geef je op voor een Scholierenweekend of boek een vakantieweek. Opbouwend en gezellig!


HGJB-Kerstconferentie ‘On Fire | Doen als Daniël’

Hoe sta je in de maatschappij? En hoe blijf je staande in je relatie met God? Tijdens de HGJB-Kerstconferentie 2019 zijn dat vragen waar we over nadenken. Dit doen we aan de hand van het Bijbelboek Daniël, waarin we lezen over de keuzes die hij samen met zijn vrienden maakt. We hebben voor de diensten goede sprekers uitgenodigd. Ds. Paul Visser verzorgt de eerste dienst. Op zondagavond vertelt een christen via Open Doors hoe hij vervolgd is en leert hij ons meer over vasthouden aan het geloof als alles tegen zit.

Naast de inhoud, is er op de HGJB-Kerstconferentie ook meer dan genoeg ruimte om te ontspannen! Zo organiseren we een gezellige festivalavond waar Sarah Ben Hamida, Queen P, Christian Verwoerd en the Bowery komen spelen! Daarnaast kun je leuke nieuwe mensen leren kennen in ons Grand Café, heerlijk sporten en gamen.

De HGJB-Kerstconferentie is van 27 tot 30 december. Aanmelden en meer info op hgjb.nl/kc


HGJB-Scholierenweekend

Van 21-24 februari 2020 is er weer een HGJB-Scholierenweekend voor tieners. En extra leuk: dit jaar mag je vanaf je 13e mee op Scholierenweekend. Dus ben jij tussen de 13 en 17 jaar, dan mag je naar het Scholierenweekend! Tijdens het weekend gaan we luisteren naar begrijpelijke bijbelstudies, ontmoet je nieuwe vrienden, maken we muziek en beleven we heel veel gezelligheid tot diep in de nacht. Oftewel: snel opgeven via hgjb.nl/sw!


Vakanties met impact

Een vakantie van de HGJB is een mooie combinatie van leuke activiteiten en tijd voor het geloof. Tijdens onze vakanties hoef je je niet te vervelen! Beleef bijvoorbeeld een actieve vakantie in Spanje of blijf in Nederland en slaap in een boomhut. Ontmoet nieuwe vrienden en maak samen mooie herinneringen. Waar ga jij heen deze zomer? Je kunt nu onze vakanties boeken mét 25 euro vroegboekkorting! Ga snel naar hgjb.nl/vakanties

 

 (info@hervormdbodegraven.nl)