Facebook Twitter Google Plus

Kerstviering Zondagsschool 'Abia' (Fotoverslag)

27 december 2019   |   Door E M (Redactielid)

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Het thema was dit jaar "In ons hart geboren".
Klik hier voor de liturgie van de Kerstviering.
Klik hier voor de link naar de opname van de Kerstviering. 

De kinderen van de Zondagsschool werkten allen mee aan de viering. Ze zongen o.a. in drie groepen en allemaal tegelijk enkele liederen o.l.v. juf Hester. De organiste (Dianne van Asselt) kreeg muzikale ondersteuning van Joab (piano), Henriëtte (gitaar), Els (cajon), Judith (trompet) en Marjolein (dwarsfluit).

Vier kinderen zeiden een gedicht op en twee lazen de schriftlezingen voor. Ook tijdens de collecte, dit jaar bestemd voor Nienke in Zuid-Afrika, hielpen een aantal kinderen mee.

De Kerstgeschiedenis werd in twee delen verteld door meester Reint en meester Jan Geert en het vrije verhaal werd verteld door juf Berdine. Jeugdouderling Niels Doelman verzorgde de opening en sluiting. 

Aan het eind werd juf Berdine bedankt voor haar jarenlange inzet voor de Zondagsschool. Na tien jaar heeft zij, vanwege verhuizing voor haar werk naar het noorden van het land, aangegeven te stoppen met het werk voor de Zondagsschool. Ze ontving uit handen van Niels een cadeaubon.

Namens de Zondagsschool iedereen een goede jaarwisseling toegewenst. We hopen alle kinderen in het nieuwe jaar weer te zien! De eerste zondagsschoolmiddag is op 12 januari a.s..

Zit je nog niet op Zondagsschool en wil je ook eens komen kijken? Dan ben je van harte welkom! Elke week van 14.30 uur tot 15.30 uur in 't Anker. 

 (info@hervormdbodegraven.nl)