Facebook Twitter Google Plus

Noodklokken luiden bij Ten Boom

5 juni 2021   |   Door E M (Redactielid)
Door de langdurige verplichte sluiting van het Corrie ten Boom museum in Haarlem luiden de noodklokken bij Ten Boom. Steun de stichting en ontvang het boek over vader Ten Boom (actie loopt tot 14 juni).

Door corona is het Corrie ten Boomhuis al maandenlang gesloten. En dat betekent dat we zonder inkomsten zitten! De afgelopen maanden hebben we gebruikt om het nodige onderhoud te plegen. Dat is nu achter de rug. Alles is klaar om weer gasten te ontvangen. Ongetwijfeld bent u, net als al die duizenden andere bezoekers, diep geraakt door uw bezoek aan de Barteljorisstraat. We hopen en bidden dat de boodschap van de familie Ten Boom u dichterbij Jezus heeft gebracht. Die zegen willen we anderen niet onthouden. Daarom vraag ik u om ons te helpen met een gift. Het Corrie ten Boomhuis ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Die vallen weg nu er geen bezoekers zijn.

Samen met al onze andere vrijwilligers hoop en verwacht ik dat we spoedig weer beperkt open kunnen gaan. Wilt u het alstublieft financieel mogelijk maken om het Corrie ten Boomhuis in stand te houden?

Ook uw gebed is onmisbaar! Klik  hier om te doneren. 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. In Hem verbonden,
Frits Nieuwstraten, directeur (onbezoldigd)

P.S. Bij een gift van € 50 of meer krijgt u het nieuwe boek ‘Vader Ten Boom’ gratis thuisgestuurd. Geef bij uw donatie aan of u het boek wilt ontvangen. Deze actie duurt tot 14 juni as.

Ook de Glossy is nog te verkrijgen - U vindt o.a. de stamboom, een familiegeschiedenis, een tijdlijn over de familie Ten Boom, Corrie's reizen, haar boodschap en in een aantal artikelen spreken 'bekenden' over Corrie. Daarnaast staan er veel artikelen in over het leven van Corrie: Het verraad; De hel van Ravensbrück; Corrie's vrijlating een wonder?; Verboden te vissen en een Toespraak van Corrie. Een aantal museumgidsen van het Corrie ten Boomhuis komen aan het woord. Onder andere Dientje Wiersma, een bekende spreekster op de vrouwenochtenden in 't Anker en Arie Loenen.


o.a. te koop bij de boekhandel (€9,90)