Facebook Twitter Google Plus

Rondreis o.l.v. ds. Smelt

13 februari 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Van 16-27 oktober 2020 organiseert de Hervormde Gemeente Voorthuizen o.l.v. ds. Smelt en in samenwerking met Goed-Idee reizen een 12-daagse boeiende en prachtige reis naar Albanië, Noord-Macedonië en Griekenland.

Het thema van deze reis luidt: ‘In de voetsporen van de apostel Paulus’.

Vanuit Troas ontving Paulus de hulproep: ‘Kom over en help ons’. Zijn tweede zendingsreis leidde dan ook naar het Europese continent, waar hij in de havenstad Neapolis aankwam. Over de Via Ignatia begon zijn reis langs de steden Philippi, Thessaloniki, Thyatire, Berea, Korinthe, Kenchreeen, Istmie en Athene. Indrukwekkend was Paulus’ rede bij de Areopagus aan de voet van de Acropolis in Athene.

Interesse om deel te nemen aan deze reis? Neem voor informatie over het reisprogramma of voor vragen contact op met Maarten Lok, tel. 617135, e-mail: lok.vanrijn@gmail.com.