Facebook Twitter Google Plus

De Alpha voor vrouwen

8 februari 2020   |   Door E M (Redactielid)
Heb je vraagtekens over geloof of zit je vast in je geloof en denk je ‘is dit alles’? Kom dan een kijkje nemen bij de Alpha.

De Alpha is een basiscursus over christelijk geloof voor mensen van 20 tot 100 jaar. Het wordt wereldwijd in meer dan 169 landen gegeven. Alpha gaat over: ontmoeten, vragen en ontdekken. Het is een cursus die geschikt is voor alle leeftijden.

Er wordt gepraat over Bijbelse onderwerpen als: Wie is Jezus? Wie is de Heilige Geest? Geneest God vandaag ook nog? En waarom/hoe kun je bidden?

In 10 ochtenden en een hele dag word je meegenomen op een ontdekkingsreis naar meer van, Jezus, God en de Heilige Geest. Alle ochtenden beginnen met koffie en thee met wat lekkers., dan wordt er één filmpje gedraaid over een van de onderwerpen en daarna gaan we met elkaar van gedachten wisselen over het onderwerp.

God wil je alles geven wat Hij belooft, ga dan ook voor alles! Daag jezelf uit om op zoek te gaan naar wat jij nou eigenlijk gelooft.

Alpha voor vrouwen wordt gegeven op woensdagochtend van 9:30-11:45 uur.
Ook hebben we nog een hele dag met elkaar, deze dag moet nog gepland worden.
Locatie: Bij het team thuis, Bodegraven
Startdatum: woensdag 12 februari
De andere data zijn: 19 februari, 4 maart, 11 maart, 25 maart, 8 april, 22 april, 29 april (of 6 mei ivm vakantie), 20 mei, 3 juni en 17 juni. 

Meer informatie en/of opgave? Neem contact op met Angelique Weerheim 06-43000631.

Ga voor meer informatie naar de website Alpha Nederland / Alpha cursus of mail naar: vrouwenalphabodegraven@gmail.com

We zien er naar uit om samen met u en jou dit avontuur te beleven, 

Ada, Trix en Angelique.


Het team, vlnr. Angelique, Trix, Ada