Facebook Twitter Google Plus

Welkomstmoment 9 februari: Fotoverslag

9 februari 2020   |   Door E M (Redactielid)
Zondag 9 februari was er na de ochtenddienst een welkomstmoment in 't Anker. Nieuwe leden: Denise en Alexander én Alex (en Cindy), en de familie van Dam, die al bijna 15 jaar lid zijn, stelden zich voor.

Aan het eind stelden de ouders van Jaco, Anja en Arie Loenen, het zendingsgezin Jaco, Corrine, Noah en Amy voor aan de hand van een kort filmpje over hun dagelijks werk voor de MAF en Bijbelvertaling in Arnhemland / Australië. In april wordt Amy vier jaar en Arie en Anja hopen daar dit jaar bij te zijn! Kaartjes of tekeningen mogen voor 1 april bij hen thuis worden afgegeven!

 
Familie van Dam

   
Denise en Alexander  /  Cindy en Alex

   
Anja en Arie en Voorstelfilmpje van Jaco en Corrine (filmpje volgt z.s.m.)

De bakploeg had weer gezorgd voor wat lekkers bij de koffie en thee. De koeken en zelfs taarten vonden gretig aftrek. De bakploeg werd dan ook hartelijk bedankt!

Alvast voor uw agenda: Het eerstvolgende Welkomstmoment staat gepland op zondag 14 juni a.s..
Meer info over het Welkomstmoment? Klik hier.