Facebook Twitter Google Plus

Eerst D!t

19 februari 2020   |   Door EvV (Redactielid)

Wat is dat: Eerst D!t? Eerst D!t is een Bijbelpodcast. En wat is een podcast dan? Dat is een geluidsbestand (zeg maar een moderne vorm van het cassettebandje) wat je vanaf een laptop, tablet of smartphone kunt beluisteren. Eerst D!t is een dagelijkse Bijbelpodcast, gemaakt door de EO en de IZB.

 

Als je je hebt aangemeld wordt de podcast iedere werkdag (ma t/m vr) om precies 06:00 uur naar je toe gestuurd en kun je deze beluisteren wanneer het jou uitkomt: thuis, onderweg of waar je ook maar bent. (duurt plm. 7 minuten) 

Luisteren naar deze dagelijkse Bijbelpodcast helpt je om in je drukke leven te groeien in geloof in God en in het volgen van Jezus. Iedere dag wordt een Bijbelgedeelte voorgelezen en een korte meditatie gehouden. Na de meditatie wordt een prikkelende vraag aan je gesteld en volgt en een kort (dank)gebed. 

Aanmelden kan via www.eerstdit.nl of door het downloaden van de app 'Eerst D!t' in de app store van Apple of Google. 

Tip: Als je je aanmeldt, doe dat dan niet als vervanging van je stille tijd, maar voor extra stille tijd!
Wij wensen je gezegende luistermomenten toe.

abVDM en Gert van Barneveld