Facebook Twitter Google Plus

Dringende oproep Nienke en Branwen

9 maart 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Nienke en Branwen beheren in Zuid-Afrika de kinderdagopvang Kidz Solution. Zij zijn dringend op zoek naar nieuwe donateurs. Op 7 april geven zij een presentatie in 't Anker.

Nienke en Branwen zijn de afgelopen maanden heel druk geweest met het vinden van een nieuwe zendingsorganisatie die hun project in Johannesburg ondersteunt en hen daarin begeleidt. Dit proces is in een vergevorderd stadium. De overstap van het project Melusi naar de kinderdagopvang Kidz Solutions in Johannesburg, de verandering van ‘Nienke’ naar ‘Nienke en Branwen’ en de wissel van zendingsorganisatie heeft er toe geleid dat er per 1 april meer financiën nodig zijn.

Om deze reden willen wij u vragen of u maandelijks donateur van Nienke en Branwen wilt worden?!!

U kunt uw gift overmaken op NL18RABO0373716869 TNV PGB Hervormd, Zendingswerk Nienke.

Op 2 april komen Nienke en Branwen voor een kort verlof naar Nederland, op 7 april zullen zij een presentatie avond geven in ’t Anker (inloop 19.45, aanvang 20.00). U bent van harte uitgenodigd om daar bij aanwezig te zijn en van hen te horen over het werk wat ze nu doen en wat ze in de toekomst hopen te gaan ontwikkelen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar nienke-tfc@hotmail.com, of neem een kijkje op de vernieuwde site nienkevanrijn.nl.

Vriendelijke groet, TFC Nienke