Geven via de Givt-app

21 maart 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Nu we als gemeente niet meer naar de kerk kunnen komen hebben we naar een mogelijkheid gezocht om eenvoudig online te geven. Zo kunnen we vanaf afstand toch mee doen met de collecte tijdens de dienst.

Vanaf komend weekend (22 mrt) gaan we van start met het digitaal collecteren met behulp van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt wordt gebruikt voor het collecteren tijdens het online luisteren. Uw gift blijft anoniem want de kerk krijgt geen inzicht in wie welk bedrag voor welk doel heeft overgemaakt.

Als u geen gebruik wilt maken van deze mogelijkheid maar toch wilt geven dan kunt u natuurlijk een bedrag overmaken op de bekende bankrekeningen. Daarnaast is het altijd mogelijk om contant geld of bonnen in de brievenbus van het Kerkelijk Bureau achter te laten.

Als u gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heeft u de Givt-app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de Givt-app te installeren. U kunt na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment uw verdere registratie afronden.

Meer lezen over downloaden en gebruiken van de Givt-app, klik hier.