Vanuit de diaconie

20 maart 2020   |   Door E M (Redactielid)

De huidige situatie in de wereld, in ons land en daarbij onze gemeente Bodegraven vullen onze gebeden, gedachten en gesprekken. Velen van ons die wellicht nog ‘redelijk’ de dagen doorkomen, met thuiswerken, lesgeven of andere activiteiten. Ongetwijfeld zullen velen van ons ook in eenzaamheid en bezorgdheid verkeren.

We willen als diaconie nogmaals onze hulp aanbieden via deze weg. Achter de voordeur kunnen we niet kijken. Als diaconie weten we niet altijd van situaties die nu (misschien meer dan eerst) een probleem vormen bij gezinnen en personen binnen onze kerkelijke gemeente.

We weten veel van elkaar als gemeente, maar niet alles. Praktische hulp, een luisterend oor of gewoon een boodschap doen willen we proberen aan te bieden met de mogelijkheden die we hebben. Durf hulp te vragen.

Onze hoop is op Hem die alle dingen in Zijn goddelijke hand heeft. We hebben elkaar nodig om ook nu elkaar tot steun te zijn. Bel ons op de nummers die te vinden zijn in kerkklanken of mail ons op: diaconiehervormdbodegraven@gmail.com

Missie: “HELPEN WAAR GEEN HELPER IS”

Namens de diaconie,
Kees Koudstaal.