Goed nieuws van het mediateam

21 maart 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Er is hard gewerkt door het mediateam om mogelijk te maken dat de diensten in de Dorpskerk uitgezonden kunnen worden via de stream van kerkdienstgemist.nl

Zondag 15 maart werd de dienst vanuit de Dorpskerk uitgezonden via een Live Stream van YouTube. Zondag 22 maart konden we gebruik maken van de stream via Kerkdienstgemist.nl. Dit levert een betere kwaliteit op in beeld en geluid.

In de Bethlehemkerk was de stream al voorbereid en kon deze 15 maart al in gebruik genomen worden, voor de Dorpskerk was er meer werk nodig.

Er zijn vele uurtjes tijd gaan zitten in het aanleggen en testen van de verbinding. Het is allemaal gelukt, dat betekent dat u vanaf 22 maart via Luister Live een mooie en goede verbinding heeft om mee te kijken en luisteren naar de diensten in de Dorpskerk en Bethlehemkerk.

We willen het mediateam hartelijk bedanken voor hun inzet!