Facebook Twitter Google Plus

De Online Gemeente

3 juli 2020   |   Door EvV (Redactielid)

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een uitzending van De Online gemeente. Kijk je mee via Luister Live? Bekijk het programma voor de komende uitzending. Gemist? Terugkijken is mogelijk. 

 

* * *

De laatste uitzending van de Online Gemeente kun je terugkijken.  

 

Terugkijken kan tot een week na de uitzending.

* * * 

Heb je voor de volgende uitzending een gebedspunt, een lied dat je aanspreekt, een jubileum of iets dat je met de gemeente wilt delen (foto/filmpje)? Laat het ons weten! 

Reacties naar Elma Oudshoorn (tel.: 0621951627 of mail: [email protected]) of Eveline Segers (tel: 0630744657 of mail: [email protected]).

* * * 

Eerdere berichten:

Donderdag 26 maart is er een begin gemaakt met een online gemeente programma. We willen samen in de naam van Jezus de lofzang gaande houden. Gemist? Terugkijken is mogelijk.

Het coronavirus raakt ons kerk-zijn in het hart en daarom is het goed om andere wegen te vinden om vorm te geven aan gemeente-zijn. We zijn dankbaar dat in onze gemeente de techniek daar klaar voor is.

De Online Gemeente
Om 19.00 uur begint het programma gericht op de kinderen. Daarna is er muziek en volgen andere onderdelen van het programma, zoals een gebed en een overdenking, de uitzending wordt afgesloten met muziek vanaf het orgel. Het zal wellicht nog een beetje amateuristisch zijn maar we denken op deze manier toch een stukje betrokkenheid te kunnen hebben.

Meekijken of luisteren
U kunt via Luister Live (Dorpskerk) op dezelfde manier meekijken als de ‘live uitzending’ van de zondagse dienst.
Meeluisteren kan via de audiolink op de pagina Luister Live of via de kerkradio kastjes bij de mensen thuis. 

Ideeën?
Hebben jullie ideeën voor een live uitzending? Neem dan contact op met Elma Oudshoorn
(tel.: 0621951627 of mail: [email protected]) of Eveline Segers (tel: 0630744657 of mail: [email protected]).
Ook kunt u aan ons gebedspunten doorgeven of verjaardagen doorgeven zodat we daar aandacht aan kunnen besteden.

Doe je mee?
Filmmateriaal en foto’s mogen ook worden aangeleverd. Bijvoorbeeld van het thuisonderwijs of kinderen die jarig zijn, een zwaaiactie voor de Vijverhof, of iemand die iets muzikaals ten gehore brengt, etc. Deze kunnen dan op de website worden gezet. De gemeente heeft inmiddels een eigen Youtube- kanaal en daar kunnen filmpjes op gezet worden. Als je filmpje al op YouTube staat dan kunnen we er met een link naar verwijzen.  

Laten wij vooral de belijdenis van de hoop onwrikbaar vasthouden, want Hij die het beloofd heeft, is getrouw en laten wij op elkaar letten door elkaar aan te vuren tot liefde en goede werken en elkaar aansporen, en dat zoveel te meer als u de grote dag ziet naderen”. (Hebreeën 10: 23-25) 

Elma en Eveline