Facebook Twitter Google Plus

De Bodegraafse Bel Brigade

23 maart 2020   |   Door E M (Redactielid)
De koning zei het al: “Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel!” Veel ouderen en mensen die door hun gezondheidssituatie tot de risicogroep horen, zitten momenteel verplicht thuis...

Binnen. Zonder bezoek. En helaas heeft niet iedereen familie die regelmatig belt om een praatje te maken.

Om deze reden heeft Impact Bodegraven de Bodegraafse Bel Brigade opgericht. Door een paar keer per week met de eenzame mensen thuis te bellen, maken we deze crisis een klein beetje draaglijker, naar Gods wil:

'Blijf niet zwijgen, geef een rechtvaardig oordeel,
help arme mensen, help mensen die het moeilijk hebben.'

- Spr 31:9 -

Jij kunt meedoen! Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen gekoppeld wordt aan iemand die thuis zit. De vraag hierbij is of je een paar keer per week, op jouw eigen moment, met deze mensen wilt bellen, op jouw manier. Over het weer, over hobby’s, over het geloof, verzin het!

Nu kennen wij zelf ook niet alle eenzame mensen, dus hierbij ook de oproep om uw buurvrouw, buurman, oudoom, je eigen moeder, of de buurman van uw moeder thuis of in het verzorgingstehuis aan te melden. Zo weten wij wie er behoefte heeft aan een belletje en kunnen wij bellers koppelen. Gelovig, ongelovig, uit Bodegraven of niet, alles en iedereen is welkom! Samen gaan we de strijd aan tegen eenzaamheid!

Doe je mee?! Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op: www.bodegraafsebelbrigade.nl of klik op de poster hieronder!