Facebook Twitter Google Plus

Nieuwsbrief februari Jaco en Corrina

20 maart 2020   |   Door EvV (Redactielid)

Deze maand zijn de scholen weer begonnen, na een kerstvakantie van 7 weken. We kijken terug op een mooie tijd. Voor Corrina is het ook een drukke tijd geweest. In deze periode zijn er altijd minder vluchten.

Doordat er in ons team veel mensen op verlof waren rond de Kerst, was er voor Jaco genoeg te doen. De kerstavonddienst was bijzonder. Er werd gedanst, de kerstgeschiedenis werd uitgespeeld door de kinderen en Gods Woord werd in meerdere talen voorgelezen. Het was een rustige kerst, hier merken we weinig van het commerciële spektakel dat er soms van gemaakt wordt.

Wilt u verder/meer lezen? Klik hier voor de Nieuwsbrief van februari 2020.Wilt u / Wil jij ons volgen? Kijk op:
www.maf.nl/loenen of Jaco and Corrina flying for life