Getrouwd: Evert-Jan en Yvonne

20 mei 2020   |   Door E M (Redactielid)
Woensdag 20 mei jl. zijn getrouwd: Yvonne de Wijn en Evert-Jan den Boon. Kerkelijke inzegening, met een beperkt aantal genodigden, in de Ichthuskerk door ds. Nathan Noorland uit Nieuwerbrug/Rotterdam.

Schriftlezing: Ruth 3: 1-11.
Thema: 1. Thuiskomen. 2. Een waagstuk in de nacht.
Tekst: "En Naomi, haar schoonmoeder, zei tegen haar: Mijn dochter, zou ik geen plaats van rust voor je zoeken, waar het je goed zal gaan?" (Ruth 1 vers 3) en "En zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld." (Mattheüs 28 vers 20)

Het bruidspaar gaat wonen in de wijk Weideveld.
Ook namens de webredactie van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en Gods zegen.

Foto's: Webredactie HB

===========

Maandag, 18 mei, zijn Yvonne de Wijn en Evert-Jan den Boon officieel voor de wet getrouwd op het gemeentehuis te Bodegraven. Woensdag 20 mei (15.30 uur) hebben zij Gods zegen gevraagd over hun huwelijk in de Ichtuskerk. Ds. Nathan Noorland, verbonden aan de Brugkerk te Nieuwerbrug en aan de gemeente Noorderlicht te Rotterdam Charlois, is in deze huwelijksdienst voorgegaan.