Weer naar de kerk, wel aanmelden!

29 juni 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Na een lange tijd waarin het niet mogelijk was om erediensten bij te wonen mogen we nu weer met een beperkt aantal gemeenteleden samenkomen. Aanmelden is echter wel nodig!

Bericht van het Corona team:

Vanaf heden is het mogelijk om u op te geven voor een eredienst. De eerste zondag waarvoor aanmelden mogelijk is, is zondag 21 juni a.s. Aanmelden gaat via het invullen van een formulier.

Alleen als u hiertoe niet in staat bent, kan aanmelden ook telefonisch bij Kristiaan de Bruin, tel. 06-33716015 (na 19:00 uur). Uw kunt zich wekelijks opgeven tussen maandag en donderdag voor de eerstvolgende zondag. Het corona team draagt er zorg voor dat eenieder de kans krijgt om regelmatig een eredienst bij te wonen.

Eventuele vragen kunt u stellen per mail: [email protected]

Wim Blijleven, Kristiaan de Bruin, Cees Bulder, Gertjan ter Maat, Nico Visser en Dik de Vries

Let op:

• Je aanmelding geldt alleen voor de diensten van komende zondag.
  • Wil je volgende zondag weer aanwezig zijn of ben je niet aan de beurt gekomen, geef je dan in de volgende week (ma-do) opnieuw op.
  • Om iedereen aan de beurt te laten komen, kun je per zondag maximaal één dienst aanvinken.
  • Ben je aanwezig met een taak, dan is aanmelden niet nodig. Denk aan: dominee, kerkenraad, koster, organist, beamerteam. De gezinsleden die meekomen moeten zich wel aanmelden.
  • In juni zijn er 30 gemeenteleden welkom per dienst. Vanaf juli is dit 100 voor de Dorpskerk en 46 voor de Bethlehemkerk.
  • Na je aanmelding krijg je via de mail te horen in welke dienst er op je gerekend wordt. Deze mail krijg je uiterlijk op zaterdag 12.00 uur!
  • Bij de deur van de kerk word je welkom geheten. Er wordt dan ook gevraagd of je gezond bent.
  • Ben je ingedeeld, maar ben je niet lekker? Blijf dan thuis. Fijn als je dit even laat weten via [email protected]

Lees ook: Weer naar de kerk, wat is mogelijk?