Gemeenteavond 18 mrt geannuleerd - EN NU?

19 juni 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Het was een onwerkelijke wending in de week voorafgaand aan 18 maart. Terwijl de gemeenteavond GELOVEN doe je SAMEN, in de steigers stond, de uitnodigingen bezorgd werden en we hard werkten aan de laatste details, gingen de kerkdeuren dicht.

Een beetje beduusd van de ontwikkelingen en de snelheid waarmee het gemeenteleven anders werd, kwamen er allerlei vragen op. Hoe gaan we nu verder? Wanneer zou een gemeenteavond weer mogelijk worden?

Na een korte periode van afwachten en aftasten hoe de werkelijkheid zou worden, is de beleidscommissie na gaan denken over antwoorden op deze vragen. We hebben gekozen om een andere invulling aan de avond te geven.

Op donderdagavond 2 juli om 19:00 uur zal De Online Gemeente uitzending volledig in het teken staan van ‘Geloven doe je samen’. We werken aan een mooie uitzending voor ieder gemeentelid.

Zet u deze avond en tijd vast in uw agenda? De komende weken volgen meer details over de uitzending. Houd de website en kerkklanken in de gaten.

Een hartelijke groet vanuit de beleidscommissie,

Jan de Vrij, Maurits Versteegh, Roel Lok en Corinna de Groot