Facebook Twitter Google Plus

Bericht voor de kinderen (tot 10-07-2020)

29 juni 2020   |   Door E M (Redactielid)

Op zondagmorgen 12 juli is er in de Dorpskerk een doopdienst. Helaas mogen er die zondag maar 100 mensen naar de dienst in de kerk komen. In het tasje dat bij iedere Kerkklankenlezer is bezorgd vind je daarom ook een kleurplaat!

Want om aan de (doop)kinderen en de papa's en mama's en alle andere mensen die die zondag wel in de kerk aanwezig zijn te laten merken dat ook jullie erbij zijn, vragen we jullie om deze kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. De families Mans en Nobel brengen de kleurplaten naar de kerk en hangen ze zaterdagmiddag 11 juli op, zodat we er allemaal toch een beetje bij zijn! Kleur jij ook mee én kijk jij ook mee naar de doopdienst? En kijk natuurlijk gelijk even goed of jouw kleurplaat er hangt. 

 

Print de kleurplaat


Veel succes,
namens de beleidscommissie,
Corinna de Groot.