Facebook Twitter Google Plus

Blij nieuws van Nienke en Branwen

29 juni 2020   |   Door EvV (Redactielid)

Nienke en Branwen zijn in blijde verwachting! Zelf berichten ze hierover: "Familie, vrienden en alle anderen die ons een warm hart toedragen, graag willen we met jullie dit bijzondere nieuws delen! Wij zijn in verwachting en hopen half september ons wondertje in deze wereld te verwelkomen!

God is goed, alles gaat goed met mij en de baby. We zijn God dankbaar voor dit wonder en zijn Hem dankbaar dat Hij ons dit wonder wil toevertrouwen.

In deze tijden is het iets waar we misschien nog wel meer naar uit kijken. De tijden zijn hier nog steeds onzeker, maar God gaat door, Zijn werk gaat door. Voor ons het toeleven naar de geboorte en het ouderschap geeft ons Hoop en toekomst. In de natuur kunnen we zien dat God doorgaat, met het wisselen van de seizoenen, maar door de zwangerschap komt dit nog dichterbij, we zien dat Hij doorgaat!

Bid met ons mee dat alles voorspoedig blijft verlopen en de baby en ikzelf gezond blijven."

Nienke en Branwen
Kempton Park, 12-05-2020 

Meer lezen over Nienke en Branwen in Zuid-Afrika? Bekijk hun website nienkevanrijn.nl