Facebook Twitter Google Plus

Jongeren in actie voor noodhulp: Eindbedrag bekend!

20 juli 2020   |   Door EvV (Redactielid)

Donderdag 16 juli jl., is er goed gehoor gegeven aan de actie door jongeren om het noodhulpfonds van IZB en HGJB te steunen. Er is heel ruimhartig gegeven.

Tijdens de uitzending Online Gemeente is er gebeld met gemeenteleden om hun financiele bijdrage hiervoor. Het resultaat is groter dan verwacht; als (voorlopig) eindbedrag staat de teller op € 10.450 euro! Wat onwijs mooi dat er zoveel is gegeven. We willen alle gulle gevers en de jongeren bedanken voor hun bijdrage hieraan!

Inmiddels staat de uitzending van donderdag 16 juli ook online: Klik hier! 
U kunt nog steeds geven. Ook als u niet gebeld bent. Klik hier! 

Meer info? Lees snel verder onder dit bericht bij 'Eerdere berichtgeving'.

========

Eerdere berichtgeving:
De coronacrisis heeft de wereld op z’n kop gezet en raakt veel mensen. De nood is hoog, vooral vanuit missionaire plekken in achterstandswijken – in Nederland en daarbuiten. Vandaar dat wij als jongeren op 16 juli in actie willen komen om noodhulp mogelijk te maken.

De uitzending van De Online Gemeente op 16 juli staat geheel in het teken van deze actie. De jeugdouderlingen gaan samen met de jongeren aan de slag. Kijk mee en houd je telefoon binnen handbereik, want ook jij kan gebeld worden!

klik op de afbeelding voor een vergroting

Doe mee en doneer gul voor deze noodhulp! 

Meer lezen over de bestemmingen van noodhulp? www.izb.nl/actienoodhulp