Facebook Twitter Google Plus

Alpha Online

7 september 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Alpha Online gaat van start op donderdag 10 september. Doe jij mee?

WAT IS ALPHA?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

 

HOE HET WERKT

WELKOM
19.30-19.45
ONTMOETING

Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

 

KIJK
19.45 – 20.15
KLEINE FILMS MET GROTE IDEEËN

Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

 

BESPREEK
20.15-21.00
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN

Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

 

DATA & TIJDEN

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha! Alpha duurt tien weken en een dag.

Op donderdag 10 september zal de eerste keer zijn. Meld je aan via de Alpha site, [email protected] of bel naar 06-43000631