Startzondag, koffie na de dienst

15 september 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Op zondag 19 september hopen we het winterwerk te starten. Koffie-drinken na de dienst doen we bij elkaar thuis. De opgaves zijn verwerkt, iedereen heeft via de mail te horen gekregen wie bij wie op visite gaat.

Tijdens de ontmoeting zondag kan er worden nagepraat over het onderwerp van de kerkdienst. Er is een blad met gespreksvragen gemaakt. Er zijn ook vragen voor de jongeren toegevoegd.
Ga je niet op visite maar blijf je gewoon thuis, dan kun je natuurlijk ook het blad bekijken en doornemen!
We wensen iedereen een hele fijne ontmoeting toe en een goede start van het nieuwe winterseizoen!

* * * *

Eerdere berichtgeving:

Door de huidige maatregelen en de positieve reacties op het ‘bij elkaar koffiedrinken’ van vorig jaar hebben we besloten om dit te herhalen. Vanaf 21 augustus t/m 11 september kunt u zich opgeven om gekoppeld te worden aan een ander gezin/persoon uit de kerk.

U gaat dan op visite bij een gemeentelid/gezin of u ontvangt visite. Er worden vragen uitgereikt over de preek om na de kerkdienst met elkaar te bespreken.

Doe je mee? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Doe dit voor 11 september. U hoort een week van tevoren aan wie u gekoppeld bent. Wij hopen op een goede dienst en op mooie ontmoetingen!

Hartelijke groet,

de Startzondagcommissie