Klaar om een homerun te slaan?!

30 september 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Dit is een oproep voor alle 15+ jongeren uit onze gemeente… We hebben je al een tijdje niet gezien of gesproken. En dat missen we! Daarom is het tijd om van jou te horen hoe je deze tijd beleefd, waar je tegenaan loopt of met welke dingen je bezig bent.

Elke twee weken is er op zondagmiddag Homerun in de Dorpskerk; dit mag je niet overslaan! Wij zorgen een uur lang voor muziek, verdieping en gesprek; samen met jou!

Online meekijken vanuit huis is niet mogelijk, want alleen samen met elkaar kunnen we echt een homerun slaan! Kom aanstaande zondag 18 oktober om 14.30 uur naar de Dorpskerk en neem een vriend(in) mee! Tot zondag!

Over Homerun

Vanuit het jeugdwerk wordt er komende periode elke 2 weken een moment op zondagmiddag georganiseerd, speciaal voor de jongeren tussen 15-25 jaar (15+). Het moment wordt onder leiding van de jeugdouderlingen en jeugdpastoraat ingevuld, om zo een moment van ontmoeting, bezinning en aanbidding met jongeren te hebben.

Homerun wordt speciaal alleen voor de jongeren georganiseerd. Als familie, (groot)ouders of gemeentelid kun je ook een steentje bijdragen door hiervoor te bidden en door jeugd te wijzen op Homerun om naar toe te gaan!

Voor de komende periode staat Homerun gepland op:

1. Zondag 4 oktober
  2. Zondag 18 oktober
  3. Zondag 1 november
  4. Zondag 6 december

Elke Homerun start om 14.30 uur in de Dorpskerk, welkom via de zij-ingang.

Heb je vragen, ideeën of aanvullingen over Homerun?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected].