Facebook Twitter Google Plus

HGJB-Kerstconferentie 2020 - Special edition

4 oktober 2020   |   Door EvV (Redactielid)

De 45e Kerstconferentie, met het thema ‘Over hoop’, is een speciale editie. In plaats van vier volle dagen met overnachtingen, komen de jongeren dit jaar bij elkaar op twee dagen; 28 en 29 december. Samen gaan ze God ontmoeten, andere christelijke jongeren spreken, en worden ze bemoedigd in hun geloof. 

Nieuw dit jaar is de verlaagde minimumleeftijd. Jongeren tussen de 16 en 26 jaar zijn welkom. Ook vindt de conferentie plaats op een andere locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Tijdens de conferentie zijn er inspirerende sprekers, boeiende workshops en is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning.

Tijdens de Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst bidden we en lezen we uit de Bijbel. Op deze manier zoeken we samen naar wat onze God tot ons te zeggen heeft. We geloven namelijk dat de verhalen die in de Bijbel staan, nog steeds ontzettend relevant voor ons leven zijn.

De Kerstconferentie 2020 is een special edition. Dit jaar is alles anders dan anders. Laat je verrassen!
We komen met nieuwe programmaonderdelen en zijn te vinden op een nieuwe locatie. Eén ding blijft hetzelfde, namelijk dat je op de conferentie God, anderen én jezelf ontmoet. 

 

Meer lezen en inschrijven >>